Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Och..

Och den där Joakim har inga bilder på sin blogg, det är en ful bild på en kille i headern, undrar om det är på han själv eller om han har snott den av nån annan? :P
Eftersom han inte har några bilder på sig så måste han ju va så pass ful och må så dåligt så att han helt enkelt inte törs lägga ut bilder på sig själv, för det finns ju alltid en risk att nån kommentarar " att man inte är så fager"..

Moahaha.


Kommentarer
Postat av: M

Var in och läste vad han skrivit på sin sida. Han verkar ju bara vara en stor fjant. En elak människa helt enkelt. Men jag tror att elaka människor får tillbaka. Han kommer att få sitt straff, jag lovar. Han kanske bli kär i en tjej som inte räknas till en av dom snygga. Han kommer då att välja bort henne pgr av sina polare och så blir han olycklig hela sitt liv. Eller också får han barn som blir mobbade och då går det upp för honom att man inte ska se ner på människor. Han skriver att han har haft ett superliv så därför tycker han att det är kul att klanka ner på andra. Men han superliv kommer inte att vara hela livet. Inte med den synen han har på folk.



Skit i honom. Du har ett barn. Ett barn som du kommer att få kärlek av resten av ditt liv. Din pappa verkar ju inte vara nån speciellt bra pappa och det har nog gjort att du kommer att vara en jättebra mamma tror jag. Du vet ju hur man inte ska bete sig.



Ja, kroppen förändras efter man fått barn. Men..spela roll, tänk vad du fick istället. Ett barn. Jag brukar säga åt mina ungar att det är deras fel att jag är sprucken lite här och där och så skrattar vi. Klart som fan att jag skulle vilja se ut som innan ungarna, fasta fina bröst och en platt osprucken mage men...om jag fick välja mellan en fin kropp och mina ungar är valet väldigt lätt.



2008-08-06 @ 09:20:49
Postat av: [ E . A S P E L I N ]

HAHAHAH Va rolig du är Nina :D

2010-09-08 @ 18:32:11
URL: http://emelieaspelin.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback