Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Så rätt!

Tittade precis på en diskussion mellan Lars Ohly och nån annan politiknisse på tvn,
han har så rätt!
Regeringen som vi har nu förstör bara för alla fattiga och sjuka, och alla rika ska ha det ännu bättre.
Helt sjukt ju!
Dom menar att alla sjukskrivna ska få mindre pengar, men inte fan kommer dom må bättre av att veta att dom inte kommer kunna betala alla räkningar m.m. Jag vet hur det är att leva på ingenting, det är verkligen inte lätt.
Nej usch jag hatar moderaterna, är bara negativa saker med dom. Och det tycker tydligen väldigt många i Sverige just nu, och om det skulle vara val nu, så skulle moderaterna inte vinna.

Det tycker jag är skönt, hoppas tiden går fort nu tills nästa val, så vi slipper styras av några som tar från dom fattiga och ger till dom rika.

Sånt här kan jag diskutera länge, man blir så arg på sånt här.
Det var ju tydligen såhär för massa år sen, sveriges samhälle förstördes, sen vann socialdemokraterna flera val år, och då blev allt bättre igen, sakta men säkert, men det förstördes såklart igen.
Det säger fan majoriteten av dom lite äldre människorna, jag har inget minne av det men..

Äh orka,,,
nu ska jag gå och pussa på min son och va glad över den mammatid jag har kvar med han, och va glad över att jag inte är en av dom fattigaste i Sverige, som drabbas av dom rika politikerna som inte ser hur allt är utanför stockholm.
Bye.


Kommentarer
Postat av: marlene

ja fy fan för våran regering!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan så mycket våran statsminister tjänar på en mån tjänar jag på ett år... tycker dom borde få avdrag å grejor å få leva som en normal svensson, nej bort med moderaterna!!!!!längtar tills nästa val!!!!! då hoppas jag att svenska folket har lite innanför pannbenet å inte röstar på moderaterna igen! har aldrig gjort det å kommer aldrig göra det. usch å fy

2008-07-01 @ 10:50:23
URL: http://marlene1983.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback