Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Orka..

Fy fan va ont i huvudet jag har! Varför ska det alltid komma när Ronny jobbar kväll?
Det är faktiskt riktigt jobbigt att ta hand om en bebis när man har migrän. :(

Iallafall, jag & syrran gick till sjukhuset, hon gjorde massa hörseltest, hon har nog fel på hörselnerven i vänster öra, så hon ska till Falun och göra ännu mer tester, och så får vi väl se om det blir nån slags hörselapparat på ena örat eller operation.
Stackarn, bara 17 år och har redan problem med hörseln, fast hon har ju haft rör i öronen & andra problem när hon var mindre. :(
Men som hon sa själv, hellre det än att ha fel på ögonen. Hon hör ju perfekt på höger öra, så det är ju positivt. :)

Sen gick och handlade lite, vi var ner till leksaksbutiken nedanför Willys, jag har hittat en sulky som jag kanske ska köpa, måste prata med Ronny när han kommer hem,, den som jag vill ha kosta 1190, så det var ju inte såå farligt.
En sån vagn kan man ju ha i flera år, och så är det sele på den, haha det kan behövas nu när man har en son som inte vill sitta still hela tiden :P
Gud va roligt att köra med en ny vagn! Är så trött på våran klump till vagn hehe.
Och den var så smidig, jättelätt att vända den.
Men vi ska då inte ha en tre hjulig vagn, dom är ju så jävla fula.

Sen var vi in på KappAhl, jag köpte ett par skor och ett par strumpor på rean. Imorgon ska jag dit och handla mer, och köpa nya kläder åt Hugo.
Vi har ju haft så jävla mycket kläder åt han, har ju fått av mina kusiner, av Liam, i present & så, men nu när han har storlek 74 så har vi inte lika mycket, så det ska bli kul att handla lite. :)

När vi kom hem så cyklade syrran hem till Selja, Hugo fick mat, sen somnade han och jag lade mig en stund, sen vid 18 så vaknade Hugo så då var det bara att gå upp. Huvudvärken hade inte blivit ett dugg bättre. :(
Och Hugo bara skrek & skrek & skrek, jag vet inte vad det var som var fel,, om det är tanden som gör ont?
Vi köpte en bitring med vätska i som man har i kylen och den var spännande tyckte Hugo, den var väl skön att tugga på när den var kall. :)

Har hittat massa barngrejer jag vill köpa, men vi får se imorgon. Det jag siktar in mig på är en ny sittvagn. :)

Jag tror svinkopporna håller på att bli bättre nu iallafall, har ju smörjt in massor sen igår, och dom ser ut att hålla på att blekna ut..

Nej nu ska jag fixa en grej,.
Puss

Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback