Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Lalala =)

Idag är en ganska bra dag faktiskt.
Igår kväll ville Hugo inte somna i tid, inte så konstigt med tanke på att vi alla 3 låg och vilade & halvsov vid 15 tiden. Så han fick vara uppe med oss och äta lite chips och mysa :)
Sen somnade han vid 22.
Jag & Ronny kollade på Paradise Hotel, brukar aldrig se det.. men herregud vilka människor, haha man blir ju bara skrattfärdig när man ser hur dom verkligen försöker övervinna varandra och bara skylla allt på varandra och all svartsjuka och dom gör allt för att synas osv.. patetiskt tycker jag. ska det där föreställa vuxna människor? Jag har ingen koll på hur gamla dom är men alltså, ja... Ja jag vet att det bara är tv och att det är sådär det ska vara i ett sånt där program för att locka tittare,, men ändå.. :P
Jag själv blev lockad att se mer, för att det är så fjolligt och sånt är lite kul ibland. Men jag har ingen koll alls på när det är på tvn så jag kommer nog inte titta nåt mer iallafall.
Brukar du se på det??


Sen iaf så lade vi oss och jag somnade bums, trots att jag hade sovit 2 gånger under dagen,, fattar inte hur jag kunde va så trött.. men men man har väl såna dagar antar jag, speciellt när man är gravid och det händer tusen olika saker i kropp & själ.

Hugo sov ända till 9 imorse, superskönt!
Sen gick pappa R upp med han, och jag fick frukost på sängen :D
Det, mina damer och herrar, har nog aldrig hänt under våra 4 1/2 år tillsammans haha.
Han kan bara han vill ;P
Han har nog märkt att jag inte mår så bra just nu, jag orkar ju ingenting typ.
Så det uppskattade jag jättemycket!!
+ att jag faktiskt inte har mått illa alls idag! Det där med att man ska äta nåt innan man stiger upp ur sängen funkar kanske, idag iallafall. Men det kommer jag ju inte kunna göra sen när Ronny jobbar.. vem ska då serva mig? ;)

 

Nu ska jag snart tillbaka till tvättstugan, och det är vitt ute! Minusgrader, lite kyligt, och frostigt, lite snö.

Det skulle vara kallt och snöa i hela landet under veckan sa dom på tvn, men vi får väl se om vi får en vit jul eller inte.

tredje advent idag, snart är det juul! Myys det ska bli, ska bli så roligt att se hur Hugo reagerar på julafton. Dagen innan julafton ska vi till svärmor och fira , ska bli mys det med :)


Hugo är så rolig, han har blivit så nejig, han säger nej nej till allt han inte vill göra och han säger det med sån rolig röst haha, sötis.


Idag är en bra dag, jag mår bra och känner mig glad och energisk.
Ska till och med plugga lite medans R & H är i Färnäs och leker med stora bilar ;)
Jag har ju kommit efter lite nu några dagar då jag inte har orkat använda hjärnan..

Vart ett långt inlägg men vad gör det :P

Puss & kram

 


Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback