Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Mors dag!

Idag är det mors dag!
Jag tycker det är viktigt att visa vad man tycker om sin kära mor,
jag som nästan aldrig haft min pappa med i mitt liv som en förälder uppskattar min mamma hur mycket som helst, hon har verkligen försökt hjälpa mig med allt jobbigt som hänt i mitt liv och även om hon har haft 4 barn att ta hand om så har hon försökt att finnas för alla lika mycket.

Det är inte lätt att vara förälder och speciellt inte åt flera stycken, men hon har försökt och bara det är ju guldvärt! Försöker man inte ens utan man struntar i sina barn, då är man inte värd rollen som förälder. Att vara förälder är en underbart fin sak man får vara med om, och ser man inte det så är man inte rätt person för att vara förälder, helt enkelt!. (Synd bara att det är barnen som drabbas och får lida av det..)


+ att hon har varit sjuk i så många år. Hon är den starkaste människan jag vet och utan henne vet jag inte vad som hade hänt, hon har varit min närmaste bästa vän i hela mitt liv och kommer nog alltid vara det.
Även om man tjafsar då och då,, men sånt hör ju till alla slags relationer.


Vi älskar dig mamma / mormor Irene! ♥






Kommentarer
Postat av: Ammie

sv : ååå då kanske jag kan låna 1an av dig nån dag i veckan?? :D så kan vi gå på 2an sen :D skulle vara jätte kul att gå å se den med dig... vill verkligen göra det :)



Puss <3

2010-05-30 @ 11:14:13
URL: http://ammiecool.webblogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback