Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

v.30

Ja idag går jag in i v.30 (29+0). Känns lite coolt, man har typ längtar tills man kommit in i de här 3-veckorna, för det är bara veckor det handlar om nu :)
Om 1- 1½ månad kanske vi har fått våra bebisar! :)

Om jag får bestämma så vill jag att dom kommer nånstans vid sista veckan i Juni, eller första veckan i Juli. Isåfall behöver vi inte ligga inne på bb så länge om allt går som det ska.

Men vi får se vad som händer.

Jag träffar alltid folk som säger att jag inte har så stor mage ändå för att det är tvillingar, och dom säger att jag har en jättefin bebismage ;) sånt är faktiskt kul att höra. Jag känner mig mest skitstor och fet haha. Fast det beror ju på hur bebisarna ligger också, ligger dom utåt så ser ju magen ännu större ut..
Men på mvc igår kollade hon hur jag hade varit om det vore en bebis, då enligt måttet hade jag varit i v.32 nu.. så det skiljer faktiskt inte så mycket jämfört med vissa som väntar en bebis. Men huvudsaken bebisarna växer som dom ska så är jag nöjd, även om jag har en jättemage eller inte :p


Föresten, har ni hört att dom måste ta bort massa asbest i Falun, så nu får man föda barn i moduler ute på gården. typ.
Vad fan håller dom på med? Kan dom inte använda mora bb så länge då?
Än att lägga massa pengar på nå moduler..
Dom tänker verkligen inte på blivande mammor som faktiskt ska ligga där och ha så jävla ont och ska klara av det hela och klämma ut ett barn.
Jag är livrädd för att åka till Falun, jag vill inte.
Man hör bara massa skit om förlossningen/bb i Falun..

Det är nästan så att jag hoppas på planerat kejsarsnitt så man iaf har lite kontroll över det hela,
då slipper man ligga i nå moduler utan då blir det ju inne på sjukhuset :p
GUD va mycke tankar jag har om allt detta,,
tänk om Mora BB var öppet, det hade varit så mycket bättre!!


Jaja, nu ska jag dricka lite mjölk, har sån halsbränna idag så fy fan, hade världens migrän inatt och alvedon sliter på min stackars magkatarr-mage.
Hej.


Kommentarer
Postat av: Ellie

Jag är absolut inte rädd för att föda där. Hör inget dåligt, många runt mig som fött där nu. Det enda man är rädd för är att det är så långt dit jämfört med Mora. Sen "barackerna" vi får föda i har jag också hört positivt om. De ska vara finare än förlossningen som finns nu.

2010-05-12 @ 11:57:00
Postat av: Emma

hej! tänkte också bara tillägga att barackerna som kommer finnas i falun kommer vara MYCKET bekvämare och bättre än hur förlosningen var innan :) ..har jag hört ialf :) så de ska du inte behöva oroa dej för. sen är ju personslen helt underbar där också!! lycka till :) :) jag brukar läsa din blogg ibland så de ska bli spännande att att höra hur allt gått när dom är ute och se hur dom ser ut.

hälsa ronny :D kram Emma

2010-05-12 @ 14:57:27
URL: http://eemmee.blogg.se/
Postat av: Helen

BB å förlossningen e super bra i falun. Mora kommer ju inte öppna BB här igen säger en barnmorska i falun :)

2010-05-12 @ 16:59:36
URL: http://helenlindh.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback