Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Hur mycket ska man orka egentligen? Jag ha...

Hur mycket ska man orka egentligen? Jag har kämpat så länge med att försöka må bättre psykiskt, när allt börjar kännas bra så händer nåt sånt här och man trycks ner så jävla djupt i det mörka hålet igen. Just nu känner jag mig helt förstörd, hur ska jag orka vara mamma mitt i alltihopa just nu?. Är glad att det är röd dag idag och Ronny är ledig, men hur fan ska jag klara resten av veckan? Förlåt om det är mycket gnäll nu men jag måste skriva av mig annars kvävs jag.


Kommentarer
Postat av: Gabriel

Hej.. Ville bara skriva att du har en schysst blogg.. Både innehållsmässigt på på designen.. Coolt och inspirerande.. Har själv en nystartad pappablogg som handlar om mig som ensamstående pappa till två grabbar.. Full fart.. Hur kul som helst att skriva.. Kram Gabriel..

2011-04-25 @ 13:07:08
URL: http://gabrielgavric.blogg.se/
Postat av: Frida

Fin blogg ^^

Va gärna med i dagens blogg ~

http://fridisi.blogg.se/2011/april/vinnarna-ny-omgang-5.html#comment

2011-04-25 @ 13:49:03
URL: http://fridisi.blogg.se/
Postat av: Maria Larsson

Nina, Nina, nina! Usch, jag känner så med dig! Känner igen alla känslor! Gråter då jag läser om det där med handavtrycket.

Har själv en pissvecka framför mig! Men jag lovar att jag finns här så mycket jag bara kan! Ring om du behöver hjälp! Jag tar mina barn o kommer bort! Kan passa dom om du behöver komma ut lite eller vad som hellst!

Vi får kämpa på nu. Du klarar det här också! Som allt annat tungt vi får stå ut med!

Kramar!

2011-04-25 @ 14:40:50
Postat av: Catte

Det där kommer gå så bra ska du se vännen! Olyckor händer och även fast det är svårt så måste man försöka se det från den goda sidan, säg bara till om du behöver hjälp i veckan,det är bara att slänga iväg ett sms eller ringa!

Tänker på er!

Kramar

2011-04-25 @ 19:15:20
URL: http://varatlillaliv.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback