Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Aj aj

Gud va ont i ryggen jag har, har plockat å plockat ända tills nu,, nu är jag jättetrött, så jag ska nog sova alldeles snart.
Ronny håller på att jävlas, han sätter på 6an, där det var den där jävla ringu, jag hatar dom filmerna, dom är hemska! Usch, tur att jag inte ska sova ensam inatt.
Fick Hugo att somna till slut, han brukar aldrig va sådär när han ska sova, han brukar ligga och titta runt lite när man lägger han, sen sover han inom 15 min typ. Men ikväll var han jätteledsen. : /
Jag tror det vart mycket idag, va i Selja, for runt, träffa folk.. Så han var kanske övertrött.
Men men nu sover han iaf, och snart jag med. =)
Jag brukar nästan aldrig va vaken vid den här tiden, vi lägger oss mellan 21-23 varje kväll, blir så om man går upp typ mellan 6-8 varje morgon och håller igång mycket under dagen. Men det är så skönt, vill inte vakna typ 11, då är hela dagen konstig och så är jag bara seg.

Jag har färg kvar på naglarna, är skitsvårt att få bort, har scrubbat å grejat men det lossnar fan inte. :P Får försöka lite till imorgon. Linnet som jag hade på mig när vi målade slängde jag, fick ju fan färg överallt haha.
Det känns så bra att ha målat nu, nu trivs jag mer och känner mig hemma, jag känner mig typ klar liksom, så nu kan jag fundera på andra projekt vi ska göra här i lägenheten. Vi ska måla hallen, sovrummet, och greja lite.
Jag tycker det är så kul att ändra om, älskar sånt!

Nej nu ska jag gå å sussa..
Godnattkramar*

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

det är lättare att föda andra barnet när man är mer förberedd på vad som händer. han födeds naturlig väg, fast med sugklocka för hjärtljuden gick ner

2008-04-05 @ 23:48:04
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback