Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Lite tankar

På den HÄR sidan kan man skriva in vad man ätit varje dag, motionerat å sånt. Och där kan man planera lite hur många kalorier man ska göra av med, vad man ska äta, hur många kilo man vill gå ner per vecka och anpassa allt efter det å så.. Som ett exempel, om jag vill gå ner 10 kg på 4 veckor, så ska jag äta ca 1000 kalorier per dag, om jag inte rör på mig. Men om jag rör på mig kan jag äta lite mer.

Och det jag nu har räknat ut är att jag äter ca 800 kalorier per dag, och då är det frukost, nån frukt, lunch, en till frukt/grönsak, middag. Och enligt den "mätaren" så rör jag på mig rätt mycket på en dag,, men VARFÖR HÄNDER DET INGET? Okej, mammamagen är inte det enklaste att få bort, men typ resten av kroppen..

Antingen så är det nåt fel på min kropp, eller så har jag fattat helt fel. Nej jag vet inte..

En sak jag kan trösta mig med är iallafall att, jag har endel kompisar som väger mer än mig, och dom har inte ens fått barn.
Hade jag inte blivit gravid och haft det kvar, så hade jag ALDRIG tillåtit mig att gå upp till den vikt jag har idag. Så stor som jag är nu har jag aldrig varit.

Tur att jag har min mamma, hon peppar mig och säger så snälla saker!
Man kan ju inte påstå att jag har världens bästa vänner som peppar en och säger snälla saker..
Och Ronny gör ju motsatsen, han mobbas istället. :P Jobbigt faktiskt, bara för att han alltid har varit smal och kan äta precis vad han vill utan att gå upp nåt i vikt.
Men han har andra gener också, jag har övervikt i familjen, mamma har lyckats gå ner, men hon var större förut, och pappa är ju rätt stor.
Så det blir ju svårare att gå ner om man har sånt i generna, men jag kämpar, jag har alltid tyckt att jag varit för tjock, och att jag blivit mobbad i typ hela mitt liv för att jag inte varit pinnsmal som dom flesta i klassen å sånt.

Har blivit mobbad/trackaserad (stavning?) hemma också, av min "låtsaspappa", som säkert väger 150 kg eller nåt själv.
Men jag kämpar på så gott jag kan. Är inte lätt om man nästan bara har sina egna tankar som peppning.

Jag skulle vilja ha en "bästis", som man kan lita på, prata med om ALLT, umgås..
Har haft flera riktigt bra vänner, men alla har flyttat härifrån, och då glider man ju ifrån varandra automatiskt..
Och nu har jag försökt bli lite närmare vän med dom få jag har, men det går inge bra. Verkar inte bli nån bästis än på ett tag iaf.. : /

Allt är så svårt,, så många tankar om allt..
Jag tror det inte finns en enda människa på denna jord som vet allt om mig, mitt liv, hur jag är..
Och om min uppväxt. Inte undra på att man drogs till till alkohol å grejer i tonåren..

Fick bara lov att skriva av mig lite. Har så många känslor i mig som aldrig kommer ut..
Är såå många gånger jag skulle vilja gråta för att få ut lite, men jag kan inte, det kommer inge gråt. :P

Oj vilket inlägg det blev,, men det kanske är bra att få skriva av sig lite..
Ingen ide att gå till nån psykolog heller, har gått till säkert 10 olika psykokloger/terapeuter på kanske
8-9 år, men jag tycker inte det har hjälp så mycket.. Ätit medicin har jag också gjort, flera olika sorter, antideprissiva, lugnande, sömnmedel.. Men jag vill inte äta nå jävla piller för att må bra. Tar knappt alvedon..

Nej nu ska jag ge min underbara son en puss, han är det som räddat mig från att falla längre ner än vad jag nånsin har varit.
Puss på dom som orkat läsa igenom allt :P

Kommentarer
Postat av: Emma

hej igen...
Det är JÄTTE svårt att gå ner i vikt över huvudtaget, men efter en graviditet är det ännu svårare.
Jag har 8 kg kvar att gå ner och min son är 18 månader. Så det tar tid. Men jag förstår din fustration över att det går långsamt, och att inget händer.
Men om du äter 800 kcal /dag så borde du ju gå ner, 800 är jätte lite! Speciellt om du rör dig mycket då är det ju nästan inget!
Taskig kille som mobbas istället för att stötta, det är så svårt för personer som inte är i den sitsen att förstå. Dom kan ju som du säger ofta äta vad dom vill och inte gå upp ett gram!
Kämpa på tjejen!
Förstår hur du känner set med vänner också...Oj vad längt det blev!
Kram!

2008-04-12 @ 14:11:38
Postat av: Frida

Tycker du är en jätte gå å söt tjej, å de är fel av Ronny att säga dumma saker som får dig att må dåligt. Menar han har inte bärt runt på en mage i 9 månader, han har inte fött barn så han ska inte säga något. Å de är svårt att gå ner i vikt. De är inte många som har de lätt. tycker du inte ska känna press eller vad man säger, ta de lugnt i din takt bara tills du känner att du är nöjd med dig själv =) Kram på dig å ta hand om dig

2008-04-12 @ 20:05:41
URL: http://FriidaVs.blogg.se
Postat av: Rosie

Hej gumman. =) Tack för att du kommenterade min blogg. =) Det hjälpte mig, ska ringa till soc på måndag och se vad dom säger om mig och mina problem. :s
Jag saknar dig, har inte sett dig på länge nu. =(
Och det här med bantningen. GO FOR IT GIRL!
Du kommer klara det. =)
KRamar

2008-04-12 @ 20:23:23
URL: http://rosieffs.blogspot.com
Postat av: Jessiie

Tycker du är duktig som kämpar även om de inte visar nåt på vågen .. men du ska inte ge upp .. snart kommer de hända grejer! gäller att inte ge upp bara!

2008-04-14 @ 10:16:45
URL: http://jessiie.bloggagratis.se

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback