Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Mamma

Mamma och jag gick till Willys, men hon börjar bli sjuk eller nåt igen, hon höll på att svimma, så hon gick å satte sig ett tag, jag var skitnervös att hon skulle svimma när som helst.
Är så svårt att veta ju, hon har haft hjärtflimmer, äter medicin mot sånt, har fibromyalgi, och så äter hon nå
 piller mot en infektion i knät.. Stackarn. Hon är stark som orkar. Hon har haft fybromialgi i 16 år, ibland har hon så ont så hon knappt kan gå. Men hon måste ju, för hon får knappt nån hjälp av Jessica eller Hans när dom är hemma. Så taskigt tycker jag,, hade jag bott hemma hade jag hjälpt till.
Och dom verkar inte förstå hur allvarligt det kan bli om hon stressar å så, det finns ju risk att hon kan få mer hjärtproblem. Sist hon hade det fick dom lov att stänga av hjärtat för att sedan sätta igång det med elstötar så det skulle börja funka som vanligt. Det var läskigt, usch va ledsen jag  var då. Det var kanske 3-4 år sen.

Och jag vill liksom inte att det ska hända nåt sånt igen. Jag HOPPAS att syrran & Hans börjar skärpa till sig lite,
annars kan det va deras fel om nåt händer. *Grrr*
Typ enkla saker, som att plocka bort efter sig när dom ätit, diska, plocka grejer, slänga tomma mjölkförpackningar när dom druckit slut på dom, m.m.

Så Jessica, om du läser det här, bli inte sur då, utan börja tänk lite istället,, och hjälp våran mamma. Hade hon varit frisk hade det inte varit nåt problem, men nu är hon inte frisk.. så..

Ringde Ronny nyss, han brukar komma hem ca 16.00, men nu gjorde han inte det ,så jag fick lov att ringa å se.. Han är hos sin pappa å fixar nån bil,, så jag ska väl börja med maten nu..
Hugo sover, han har sprungit omkring i gåstolen, det tycker han är skitkul, han skrattar som fan när han ser att han åker iväg hehe. :)





Och han somnade på skötbordet idag, sötnos.





Kommentarer
Postat av: Ida

Ja, jag ska sterilisera henne... snart :)

2008-04-10 @ 16:43:03
URL: http://drinkitup.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: okej, jobbigt .. Alltså de går ju bra . Men de är ju jobbigt med alla dessa tabletter ..

2008-04-10 @ 17:06:58
URL: http://FriidaVs.blogg.se

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback