Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Städning..

Jag har nyss gjort rent i badrummet, jag kom att tänka på en sak, fan vad jag äcklar mig på folk som inte byter disktrasor, diskborste, disksvampen ungefär varje vecka. Usch fattar dom inte hur mycket bakterier det är på dom?

Jag byter allt minst 1 gång i veckan, tänk att äta på en tallrik som blivit diskad med en diskborste / svamp med massa äckel på.. Jag får rysningar haha. :P
Såna saker är inte ens dyra, så varför byter vissa folk inte sånt oftare?

Badrummet & köket är jag skitnoga med, badrummet blir ju skitigt jättefort eftersom vi har kattlådorna där inne, och dom dammar ju och sånt.. Jag försöker hinna med att städa där inne 2-3 gånger i veckan.
Hur ofta städar du badrummet?  Är lite nyfiken..

Men resten av lägenheten är inte lika viktig, lite damm, katthår, och annat är bara bra,, har man kliniskt rent så finns det ju större risk att bli allergisk.. och det är ju faktiskt rätt logiskt.
LÄS HÄR.

Jag tycker verkligen inte att man ska ha sådär kliniskt rent om man har barn, då är det inte så konstigt om dom blir allergiska.
Bakterier finns överallt, och om man vänjer barnen redan från när dom ligger i magen så är deras immunförsvar bra mot sånt.

Det är rätt bra, för jag orkar fan inte dammsuga varje dag hehe..


Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback