Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

shoppa

Funderar på om jag ska ta en promenad ner till stan imorgon och handla lite? Men det är så trist att gå själv, har ju Hugo & vagnen, men ändå.. Vet inte vem jag ska fråga heller?

Nu har Hugo fått mat, så nu är han tyst och lugn igen. :)
Ska se på filmen flood snart, har läst andras bloggar om den, och jag tycker såna där naturkatastrof grejer är intressant, så jag ska se om den är nå bra. Men usch, jag HATAR vatten, är livrädd för att nåt ska hända, typ
värsta översvämningarna eller nåt. Och så är jag livrädd för att trängslet ska krascha,, händer det, då är hela Mora borta sen. :P Nej usch, hemsk tanke, jag skulle nog dö av panik innan jag hinner dra härifrån haha.

Mina grannar, vet inte vilka det är, men ibland sätts deras tv igång, inte lika ofta nu som för några månader
sen, men då var de då förjävligt. Tvn hoppade igång typ 6-7 tiden varje morgon, och så var det typ tv1 eller 2, de där tjutet som kommer efter ett tag när det inte är nåt program. Jag fattar inte, är dom hemma borde dom bli döva av tjutet, det låter skithögt, ungefär som om det är jag som har tvn igång, eller så är dom inte hemma, men va fan, fattar inte. Tur att de inte händer så ofta längre.


Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback