Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Hemma!

Marit ringde strax efter att jag skrev förra inlägget.. Så vi åkte och käka på McDonalds, men de va inte så gott, tycker Sibylla är mycket godare. :)
Sen åkte vi till Rättvik, var in i en affär där med massa snygga kläder, fanns både dyra (runt 1000 lappen) och billiga (typ 99 kr) kläder. Jag köpte ett par byxor och en tröja/t-t-shirt.
Sen skulle vi fika, men jag kände verkligen usch efter McDonalds, så vi struntade i fikat.
Hugo fick mat & ny blöja, Marit var in på systembolaget, sen åkte vi hem igen,, var in på apoteket och köpte alvedon & halsbrännetabletter,, bra att ha hemma liksom, och nu när jag ha supit så mycket så har magkatarren börjat komma tillbaka, usch. Förut hade jag ju värsta magsåret, inte kul alls.
Så nu ska jag inte dricka på länge länge. :)

Sen in på matekonomen och köpte lite mat, välling åt Hugo, puré, & lite smågrejer. Det börjar bli tomt på hyllorna där nu, dom flyttar ju till nya lokalen Ica Maxi i Juni tror jag? Har för mig att Kerstin (brorsans sambo) sa det, hon jobbar ju där..
Är många som har blivit sparkade därifrån, men hon har klarat sig. Men det är lite sjukt, dom sparkar folk som verkligen är jättebra på att jobba (som min vän Maria), men sen söker dom mer folk efter typ 1 vecka pga av brist på personal,, lite konstigt..

Jaja, sen var jag in på ÖB och köpte en glödlampa, färg, roller, penslar å sånt..
Så imorgon ska jag måla. :D

Snart kommer Svipp hit också. Men nu ska jag diska.
Bye.

Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback