Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Men gud

Nu ska dom skriva typ "welcome to Canstown" eller va fan de va i noretrondellen, fy fan va töntigt.
Folk som inte är från Mora brukar tro att alla i Mora åker skidor eller är värsta vasaloppsfreaken, så fort man säger att man bor här så nämns skidor eller vasalopp. Och nu kommer det bli nåt om Cans eller kör eller nåt, usch.

Jag hatar skidor, jag hatar vasaloppet, och jag tycker inte att det är nåt speciellt alls med team Cans.
Nu kommer man ju skämmas ännu mer att man är från Mora. :P

Lika bra att flytta härifrån snart,, har haft planer på det länge, men vet inte vart. Tänkte flytta till Falun för 3 år sedan, men då träffade jag Ronny så då vart jag fast här ett tag till, och sen vart jag gravid, då ville jag bo nära mamma å så, är bra att få stöd och hjälp av henne.
Men när Hugo blivit nåt år så då ska vi flytta, Ronny kanske inte vill följa, men jag tänker då inte bo kvar här hela mitt liv.

Har städat massor idag, sen kom Marit, vi tittade på One Tree Hill, och åkte en sväng runt Mora,, köpte mjukglass, men den smakade konstigt. :P
På vägen hem så såg vi att mamma & co var hos Adde, man åker ju förbi Addes hus när man ska till stormyren,, så vi åkte och sa hej till dom. Dom såg förvånade ut att jag kom dit.
Dom hälsar jämt på Adde, men nästan aldrig mig. Känns lite halvtaskigt. Vi bor liksom nästan grannar, så då kan dom väl åka till mig nån gång också? Jaja.. Jag har alltid varit den som knappt betyder nåt. Adde & Mattias har alltid varit favoritungarna. Jessica är också lite så, hon får typ alltid som hon vill.
MEN jag är van. Jag klarar mig själv rätt bra, var bra att kunna prata med mamma när Hugo föddes å man hade tusen frågor om allt. Men inte nu..

Nu ska jag kika lite på nätet efter nåt kul att shoppa, är sugen på nåt nytt.

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

varför vill inte du följa? :)

2008-05-11 @ 21:15:24
URL: http://wysteriia.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback