Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Snyft

Tittar på barnmorskorna, åå jag blir så tårögd när folk föder hihi. :)
Jag vill ha en till, men vi ska vänta typ 2 år, jag ska ha en utbildning klar först, vill liksom inte plugga när jag är 27 eller nåt :P  ,  Och så är det bäst om det är 2-3 år mellan Hugo & ett syskon, sägs det.

Marit åkte hem vid 17-18 tiden, sen har jag halvslumrat en stund, gosat med Hugo, diskat, lagat mat som Ronny ska ha imorgon, pratat i telefon m.m..

Hugo har nyss lagt sig, han sov från 17-18.30 så han fick va vaken en timme extra, annars hade han bara blivit arg om han inte var riktigt trött.

Fan jag längtar tills på Fredag, ska blir skoj som fan. :)

Helen skickade sms, hon ville låna nå linnen, jag har inga amningslinnen, men jag har nå andra hon kan låna.
Jag förstår om hon inte hann fixa större kläder, bebisen växer ju massor dom sista 4 veckorna, och eftersom Ida föddes 5 veckor för tidigt så var ju hennes mage inte såå stor. Hehe.

Nej nu ska jag se på tv..

Kommentarer
Postat av: EmmaT

Jag har hört att det ultimata är fem års skillnad mellan syskon men så är det alltid med information om barn, det förändras hela tiden och folk säger hela tiden olika så gör som du känner är bäst så blir det nog bäst =)

2008-05-14 @ 22:45:16
Postat av: marlene

blir alltid bäbis sjuk när jag ser på barnmorskorna:P å sitter här å små gråter:P haha men det e som du säger, får gå nåår först. min utbildning e juh 2 år. om jag nu kommer in:P puss

2008-05-15 @ 08:46:35
URL: http://marlene1983.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback