Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

???

Alltså nu lägger jag fan ner bloggen tror jag. Allt man skriver är bara fel, jag får aldrig tycka nåt utan att jag ska vara störd, ha dubbelmoral eller vad som helst. vad fan är det för fel på folk?
Jag har lika stor rätt att ha åsikter som alla andra, jag kanske skriver dom och jag står för det jag tycker, vilket fler människor borde göra!

Att min blogg är patetiskt skiter jag totalt i, men jag skriver inte för någon annans skull än för min egen,
för att det har hänt & händer så mycket hela tiden som jag måste få ur mig. Men för att inte nämna detajer kanske det är svårt att få ur sig det här.
Och tyvärr så missuppfattas väldigt mycket av det man skriver.
Ingen behöver läsa och det är upp till var och en, om man stör sig så mycket på det jag skriver så varför kommer dem tillbaka då? Jag skriver bara om det som faller mig in, om hur jag känner & mår, om saker som händer, lite problem då och då, om min älskade son m.m.
Det ni läser har ju ingenting med att göra hur jag är som person.

Varför tror man sig ha rätt att anklaga mig för att ha dubbelmoral, att vara omogen och att jag verkar tro att allt är dåligt för barn?
Det är helt fel, jag är helt tvärtom. Synd att inte folk kan inse att man inte kan känna någon bara av att läsa en fjuttig blogg.
Vissa kanske borde ta sig en funderare om hur dom själva är, och vilka intryck dom ger andra människor.

Nej nu ledsna jag ur totalt, trodde inte denna människa var så omogen.
Snacka om att ha fördomar om andra som man inte ens pratar med!


Mitt liv kanske inte duger att läsa om, men det är mitt liv och bara för att vissa andra har det så perfekt så kanske inte alla andra har det,
men jag har ju alltid varit den som är mer värdelös, alla andra är ju bättre, eller hur?.
jag borde inte ens bli förvånad längre,
folk träder fram och visar sitt rätta jag, och tack för det, jag tänker fan inte vara trevlig om jag bara får skit tillbaka.


Bara för att jag råkade kommentera en sak på facebook, och sen började mina tankar snurra om hur ett visst folk är mot mig (nämner inga namn), behöver inte det betyda att jag menade just den personen som jag kommenterade hos bara för att det handlade om samma ämne, ett stort ämne till och med.
Jag vet ingenting om hur du tycker & vill, och jag har ingen rätt att yttra mig om det heller.
jag skrev bara om hur JAG har det, hur jag gör, och jag skrev det på MIN BLOGG. Men jag kanske ska börja skriva om någon annans liv istället, för då kanske det är okej,, så fort jag skriver något om mitt liv så kommer någon och säger nåt som inte stämmer alls och det sårar mig som fan, för dom har ingen aning om hur allt är och att attackera sådär är fan inte schysst.


Kommentarer
Postat av: marlene

vad e det som händer???

2010-01-28 @ 18:27:18

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback