Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Lilla Neo.

Har precis kikat på denna blogg där det finns lite bilder från Neo´s begravning.
Först tänkte jag inte titta, är så jobbigt..
det är så jobbigt när man har barn som är i samma ålder och man typ "föreställer" sig hur det hade varit om det var så och man vill inte göra det men tankarna flyger iväg av sig själva..
Så läskigt att han dog på min bror & kusin Lindas födelsedag.
Sen dagen efter min födelsedag dog mammas jobbarkompis, lite läskigt, undrar vad som händer nästa födelsedag? nej man vet aldrig men man funderar ju när det blir så två gånger i rad..


Jag kommer aldrig glömma den dagen.
Först fick man veta vad som hänt. Man fattade inte vad som faktiskt hänt först.
Sen var vi hos min bror Adde på födelsedagsfika,
då ringde en gubbe från dagis och berättade att en pojke gått bort och vad dom trodde det berodde på, och sen sa dom att det smittades jättelätt och att vi skulle åka in till sjukhuset på en gång med Hugo, speciellt eftersom Hugo var så bra kompis med Neo på dagis & dom kanske hade varit nära varandra och sådär.
Då vart jag verkligen livrädd, jag trodde att Hugo skulle dö han med.
Fy fan, får ont i magen bara jag tänker på det samtalet.
Snacka om att man var i chock flera veckor efteråt, och dagarna efteråt sov jag ingenting, Hugo fick ligga mellan oss på natten och vi tog tempen på han hela tiden för att se så han inte höll på att få feber & jag tittade på han hela tiden så han inte fått nå utslag som Neo hade fått osv.

Ännu räddare blev jag när vi inte fick i han det där motverkande pillret som barnen fick. Efter 5 tabletter & flera dagar fick vi i han en del av en annan sorts tablett med annorlunda form på, då hade vi verkligen bett flera gånger om flytande men det fanns inget att få tag på sa dom. Men efteråt fick jag veta att andra barn fått på en gång efter bara prövat med ett piller. Varför kunde då inte vi få flytande , speciellt med tanke på att risken fanns att Neo & Hugo hade varit nära varandra?.. och att Hugo faktiskt bara är 2 år och dom som fått flytande till och med var större..
fattar inte hur dom menar att en två åring ska få i sig en tablett som verkligen smakade helvete, jag råkade få i mig yttepyttelite när vi försökte få i Hugo och jag förstår barnen att dom vägrade få i sig det där.
Är ju mycket enklare att få i flytande, iaf Hugo.
Efter det där vägrar han nu få alvedon eller vad som helst..
förut tyckte han flytande alvedon var gott..


Det har gått över en månad sen det hände nu men vi kommer aldrig glömma lilla Neo.
Är så sorgligt på dagis när hans hylla & krok är tomma, ingen Neo som är där och är så glad som han alltid var..
dagisfotot, korten på Neo & Hugo..
m.m..


Har så mycket tankar som snurrar, fick bara lov att skriva av mig lite..


Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback