Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Ingen aning.

Jag funderar och funderar och jag kommer inte på vad sjutton jag ska köpa för studentpresent till Thomas :p Hittade inget igår som kändes bra.. hinner väl hitta nåt nästa vecka , han tar inte studenten förräns den 11e så..


Idag mår jag sådär, det känns att jag har gjort alldeles för mycket hela veckan..
tur att det inte är såhär varje vecka, eller ja det är tur att jag inte är såhär gravid hela tiden för vardagslivet och stressen som vanligtvis är kommer man inte ifrån :p

Idag ska jag iaf bara va hemma och pyssla med det jag känner för, har några blommor till som ska planteras sen får Ronny hjälpa mig att sätta upp blomlådorna. Är fint väder så sen ska jag nog sitta på balkongen och brodera i lugn & ro.. haha vad tantigt det lät. Men äh, det är kul att brodera tavlor till mina barn och det är avslappnande att sitta och fippla med något.


Jag skulle ha tagit nån ny magbild också, men jag glömmer det hela tiden..
Jag har inte packat BB väskan än heller,, kanske borde göra det..
men jag vet inte vad jag ska ha för väska och hur mycket jag behöver ta med mig,,
kläder åt mig osv.. det beror ju helt på hur länge vi måste va på sjukhuset och det vet jag ju inte nu i förväg :p
Synd att det är så långt till Falun och besöksförbud annars hade någon kunna kört dit mer kläder om det behövs.. jag tycker det är så dåligt att inte syskonen får hälsa på ens, alltså Hugo.
Visst att man kan bära smittor men man ska ju inte direkt va och peta på nån annan människa eller deras bebis..
och det vore såklart skillnad om Hugo är sjuk, förkyld eller så men är han frisk tycker jag att han borde få hälsa på sina småsyskon..


Jag hoppas att vi inte behöver ligga inne så länge, jag kommer fan deppa ihop utan Hugo, även fast jag har två till barn.. jag är så van att alltid ta ansvaret för han och att alltid ta hand om han, så det kommer va vääldigt ovant och tomt att va ifrån han..


Nej slutpladdrat för nu..
hörs kanske sen.
Ha en bra dag :)




Kommentarer
Postat av: Ellie

Har en släkting som fick barn i mars och då fick släkten komma och hälsa på. Men de fick inte komma till rummet utan det fanns nåt annat ställe som de kunde träffas på och kunde även ta med den nyfödde.

Så förhoppningsvis så ska det fungera så nu också när de flyttat.

2010-05-28 @ 14:16:47

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback