Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Lala :)


Hugo gör slängkyssar :)
Sötnos.




Vår lilla konstnär :) Han försökte rita bilar, han brukar vilja att vi ska rita bilar åt han,
och nu syntes det verkligen att han försökte göra egna bilar, så söta :)



Syrran & Hugo i Selja, Hugo somnade i bilen på vägen dit och när jag väckte han så var han sådär skitsur som han brukar bli om man väcker han på eftermiddagen.. men man kan inte göra annat än att skratta för han är så go, även fast han är så sur så det inte finns ord för de :p



Sen vart han glad igen & åkte lite bil :)


Vi har haft en jättebra dag! :)
Jag diggar vår nya dammsugare, så liten och söt. Kostade bara 295 kr på ÖB, den får duga tills vi har råd att köpa en dyrare bättre. Skönt iaf att den är ganska lätt så man kan ta den upp & ner för trappen ganska enkelt..
Fast fan vad den låter högt haha.
Men om vi inte hinner köpa någon ny innan bebisarna kommer så gör det inget, är bara bra om barnen blir vana vid att sova när det är lite stimmigt, speciellt när vi redan har ett barn som kanske inte är tyst hela tiden och SPECIELLT när vi bor här där grannarna är helt otroliga på att stimma. Funderar på att klaga, nån måtta får det ju faktiskt vara!



Köpte även två blomlådor, en ampel & lite blommor, hönsnät till balkongen och matta som ska ligga på balkongen så inte vi behöver så stickor i fötterna :p
Skönt att få lite fint där ute, imorgon ska Ronny sätta upp nätet, sen kan jag sitta där ute utan att oroa mig att katterna ska hoppa över till grannen :)
Blomlådorna ska va på baksidan, där vi kommer satsa på att göra mysigast & finast. På framsidan är det mindre och när solen lyser där så är det runt 30-40 grader så det är hemskt att sitta där..
Baksidan är det lite mer avskiljt med buskar & sen har vi ett träd och det passar helt enkelt bättre att sitta där , vill ju inte att bebisarna, och Hugo, ska va direkt i sån stark sol som det blir på framsidan..

Imorgon ska jag & Hugo & mamma ner på stan, fixa lite ärenden.. sen handla nån mat å sådär.. måste skriva inköpslista & matsedel för några veckor också. men det hinner jag imorgon. Tur att jag har mamma som skjutsar mig och följer med, vill ju helst inte handla ensam eftersom jag kan få såna attacker så jag nästan svimmar.

Nu ska jag brodera tills Ronny kommer hem vid 23.30.

Puss & hej











Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback