Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Jag har en fråga.. Kan man tvätta eller gö...

foto0703 (MMS)

Jag har en fråga.. Kan man tvätta eller göra ren en fårullspläd? Har hört att det på nåt vis görs rent av sig självt men det känns ju inte så pålitligt kanske..


Kommentarer
Postat av: Jessica Olsson

Hej hej!

Ja de är det som är tråkigt med dem att de kostar lite men det är helt klart värt det. Jag har 2 sparkonton åt Lea ett som hon ska få när hon fyller 18 och sen ett jag använder, sätter undan lite varje månad sen när det behövs som t.ex nu vinterkläder som oftast blir dyrt så har jag pengar på det sparkontot. Jätte lämpligt :)

2010-09-15 @ 16:52:03
URL: http://jessicaireneolsson.blogspot.com
Postat av: Frida - mamma till Leon och Lillan i magen

Jo det känns bättre att jobba så länge som möjligt. Känner av tröttheten en del, men man får sysselsätta sig så går det bra. Leon förstår att det ligger en bebis i magen. Han pratar om bebis ofta och blir glad då vi och andra nämner det. Vi kommer vara väldigt noga med att han inte blir bortglömd. Han kommer få hjälpa till väldigt mkt,vi kommer göra saker med honom,han kommer oxå få presenter då bebisen kommer för oftast får ju bebisen presenter, men inte de andra barnet/barnen och då kan dem säkert känna sig bortglömda. Så vi kommer vara väldigt noga med att detta blir positivt för honom.

2010-09-15 @ 18:16:41
URL: http://frudernmar.se
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf

Min äldsta är 2 år på nyårsafton och dottern är 5 månader så nästa plutt kommer 11 april som beräknat just nu dottern föddes 9:e april så jag hoppas att den lilla håller sig inne tills pixies födelsedag är avklarat. fick ju aldrig igång min mens sen hon kom så jag visste inte hur långt gången jag var kände igen symtom och därför gjorde jag ett G-test. :)



ligger det i era gener att få tvillingar? de måste ju vara mycket mer krävande en 3 barn med något mellanrum.

hur gick det när dem skrek samtidigt och hur sov dem?

jag beundrar unga mammor, jag tycker man ska vara ung mamma faktiskt så jag ser verkligen inte ned på dem som vissa gör. :/

kramar.

2010-09-15 @ 18:38:27
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Postat av: Em

Du kan tvätta fårullen med ett special schampoo som du köper på ställen däår de säljer barngrejjer, finns på leksaksaffären...och sen måste du köpa en stålkam också, det säljer de också. Sen tvättar du skinet för hand, lätast i ett badkar och sen kammar du med kammen efteråt. Kommer inte ihåg om man ska torka sammtidigt som man kammar, typ med hårtork,. men det vet säkert personalen som säljer schampoot, eller så står det på flaskan...

2010-09-16 @ 10:03:23

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback