Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Kalorier..Läste på aftonbladet att 7 geléhallon är 100 kalorier, och tar 30 min att träna bort.
Usch, tur att gelehallon är äckliga :pSe mer på aftonbladet.se!

Kommentarer
Postat av: Elin

Heej :)

jag läste dina inlägg där nere om att du har mått så dåligt och att du har tvångstankar och sådant..

och då ville jag bara säga till dig att tänk efter lite ibland på ditt liv (de positiva delarna) t.ex. att du har en mamma som du älskar, en syster du älskar, 3 underbara vackra söner en fin sambo.

du har ju så mycket som många (jag iaf) hade velat ha! jag försöker inte säga att du är otacksam, absolut inte, men att ibland om du ''är på väg in i en tvångtanke/göra en tvångstanke'' tänk då istället på allt fint du har och tänk "är det inte bättre att jag lägger denna energin på mina underbara barn" också bara gå därifrån. jag vet att för det mesta är det inte så lätt (har också vissa tvångstankar) men om du bara tänker så så hjälper det iallafall.för du är en fantastiskt mamma med fantastiska barn och jag gillar/stöttar dig verkligen till 100 även då jag aldrig träffat dig :)

ville bara skriva det och hoppas allt blir super med dig :)bye //Elinps: förlåt för den låånga kommentaren och om du inte har nån användning av mina tips kan du iallafall ta åt dig berömmet, för det är 100% sant!

2010-11-17 @ 16:53:07
URL: http://tomorrowendstoday.bloggplatsen.se
Postat av: Wysteriia

Ganska sjukt sånt där :PGår du också och klipper dig sådär jätteofta som mig? ;) haha

2010-11-17 @ 23:00:53
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Madde

Hehe efter att ha läst detta vill man inte äta mer ;) .- Du/ni får skaffa ett wii :-D . Det är helt klart värt priset och så himla roligt :-D . Nu är vi visserligen en spelnördfamilj som har PS3, Wii och Xbox360 men min favorit är helt klart wii:et, tror det är mer tjej-spel också s. Fast för William är det också roligt, enkelt så jag tycker att har man barn och vill ha tv-spel ska man satsa på nintendo wii sen är det ju ett plus att man kan spela gamla klassiker från gamla 8-bitars också ;-) :-D . Jag köpte vårat wii genom internet för 1600, så det är rätt okej priser på dom :) . Fick med resort och vanliga wii sport då :) .

2010-11-18 @ 09:33:08
URL: http://www.saramadeleine.se

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback