Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Home again

Nu är jag hemma igen.. Allt gick bra, Hugo har växt 2 cm på 3 veckor, så nu är han 67 cm lång.. Alltså 5 cm på
 1 1/2 månad. Han ligger över "medelsträcket" på kurvan. :P
Och han väger 7125 g, han har gått upp ca 495 g på 1 1/2 månad. Han ligger lite under "normal" på kurvan, men linjen går ju uppåt så det är ingen fara. :P Han är då ingen tjockis iallafall, haha. Förhoppningvis blir han lik sin far, lång och smal.
Sen ska vi dit den 29/4, då ska han få andra vaccinationen.

Efteråt gick jag in på lasarettet och tog ut lite pengar, gick in på apoteket, köpte en ansiktsmask och ny rengöring till ansiktet + nån chokladgrej som skulle va nyttig, den smaka som vanlig choklad typ.. Inte vet jag om den va så nyttig. :P Men men. :P

Gick vidare runt rödmyren, till willys, in på kappahl, massa rea där! Köpte en ny bh för 49 spänn, och en body till Hugo. Sammanlagt 74.50 eller va de va :P
Behövde en ny bh, dom jag har är antingen för små sen jag vart gravid och tuttarna började växa, och sen jag slutade amma så har dom blivit lite mindre, men inte så som dom va innan graviditeten.. så jag har typ ingen som riktigt passar, men nu köpte jag iaf 1 :) Ska köpa lite fler sen när jag får pengar igen.

Hugo sover så sött just nu, jag ska väl passa på att laga mat, korv å mos.. är inge hungrig, men Ronny kommer väl hem snart och vill ha mat. Så nu ska jag väl leka hemmafru lite. :)
Puss

Kommentarer

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback