Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Sömntutor

Vakna 7.45 av att Hugo låg och lät, och så gick jag upp och fixade som vanligt innan jag ger han mat, men så somna han om, har hänt några morgonar nu. Jahapp, då är jag ju redan uppe och är relativt pigg, så ingen ide att gå och försöka sova igen. Jag kan nästan aldrig somna om om jag vaknar 1 gång.. Förut vaknade jag för minsta lilla ljud, men nu är det bättre tror jag, har nog lärt mig att slappna av mer. Det är nice.

Har massa att göra idag iallafall, käkar en makrillmacka samtidigt som jag sitter vid datorn, sen ska jag plocka mer grejer, diska, och sånt. Och så vaknar väl Hugo om en stund. :)
Ronny sover än, gud vad han lägger sig konstigt ibland när han sover, tvärs över sängen nästan, han lägger sig jättenära mig, och lägger sina ben över mina ben, så ibland kan jag knappt vända på mig haha. <3

Föresten, jag funderar på om jag ska bli "fadder" åt dom såå söta aporna, WWF har reklam lite här och där på internet.. Haha, men då kanske man hellre ska bli fadder år barn? :P
Finns så mycket man vill göra och hjälpa till med, hade jag haft mycket pengar hade jag gett massor till vägörande ändamål och varit fadder och så. :) Det är ju det minska man kan göra om man har så mycket pengar så att man har massa över varje månad. Tycker jag. Sånt är värt så mycket mer än att köpa massa dyra grejer, när det faktiskt finns snygga grejer med bra kvalite till ett billigt pris. :)

VA FAN, råkade titta ut genom fönstret, det SNÖAR!! Neej. : (
Vill ha sommar... fast här omkring är det rätt vanligt med lite snö i april..
Aja,
Puss!

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

nej turkiet skulle inte vara helt fel. här regnar det :(

2008-04-06 @ 09:14:02
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback