Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

??



Svar: So what? Jag har slutat ta åt mig av såna här kommentarer,
jag är jag och du är du. Jag ser ut som jag gör, och kan inte göra så mycket åt det..
Du tycker jag är ful, och? Alla tycker olika, jag slår vad om att det finns tusen där ute som tycker du ser ut som stryk, och eftersom du inte ens vågar skriva vem du är så säger väl det allt?

+ att när man har barn, så har man inte alltid tid eller ork att stå framför spegeln i timmar varje dag, bara för att såna som du ska bli nöjda.

Eftersom folk som den här tönten ens lägger energi på att trycka ner människor är så jävla lågt, väx upp för fan.



Kommentarer
Postat av: frida

vart skrev den personen detta??

så jävla onödigt. För det första tycker ja att du är söt! man behöver inte säga rakt ut om man tycker någon är ful..så onödigt o omoget!

2008-08-13 @ 13:40:14
URL: http://mammafrida.blogspot.com
Postat av: marlene

e det nån som slrivit nå dumt igen??? len ska dra dom i örat. puss

2008-08-13 @ 16:22:49
URL: http://marlene1983.blogg.se/
Postat av: Fredrik

Du vet, såna som skriver sånt där mår så dåligt själva och så råkar dom se nån som verkar ha det lite bättre eller va lite snyggare, och det sticker väl i ögonen på dom, så då måste dom försöka trycka ner andra människor för att må bättre.



"vanliga" människor gör inte sådär, det är några få som bara är avundsjuka och då måste dom förstöra det som dom ser som ett hot.



Du ser verkligen inte ut som ett troll, du ser jättefin och fräsch ut. Jag känner inte dig men när man läser din blogg så verkar du vara en jättefin och go tjej med båda fötterna på jorden.



Förstår om du tycker det är jobbigt när folk skriver sånt där, men du ska inte ta åt dig. Det är bara människor som ligger lite under dig i livet som måste förstöra för dig så att dom kan komma uppåt, om du förstår vad jag menar? :P



KRAM

2008-08-15 @ 08:14:53

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback