Tailsweep Analytics Nina, mamma till Hugo o tvillingarna Max o Vincent -

Farlig.

Hemma igen från stugan i Myckelberg.
Hugo är fortfarande rädd för Hans haha, efter att han såg Hans med skitiga händer, Hugo är kinkig så fort han blir smutsig på händerna så det kan nog bero på det. Hugos händer får inte va smutsiga, det går Hugo inte med på :p så nu heter Hans "farlig" enligt Hugo, så fort han såg Hans så sa han "farlig farlig".
Fy fan vilken väg det är dit alltså, verkligen mitt i skogen, och som grusvägar brukar bli dessa årstider så är det snö, spårigt, geggigt, håligt osv.. stackars bebisar som hoppar omkring i magen haha,
skulle man åka där när man är höggravid sätter det säkert igång alltså, fy vilken dryg väg.



Innan vi åkte var hans farmor här, han fick påskägg fullt med godis :)
Så nu sitter han och mumsar på det , ska väl sova om ett tag.

Solen tittar fram också, synd att det var lite sent bara.


Idag har jag inte varit så yr faktiskt, ett tag bara men jag är van. Illamåendet är borta för det mesta iaf, kanske ibland på morgonen men jag spyr inte varje dag längre. :)

Men jag får ont i magen ibland, speciellt på nätterna, tror att jag typ vrider mig fel så att jag får typ sendrag på sidan av magen/ryggen. Gör jävla ont, men går över efter några minuter. Det är inte förverkar iaf, dom känner jag ju igen :p jaja, det är vanligt att ha ont när man är gravid, så länge det går över så oroar jag mig inte. Skulle dom inte gå över är det en annan sak.

 


:)


Kommentarer
Postat av: C

Ja med rätt tillbehör så kan det faktiskt vara riktigt gott faktiskt! :) Min syster tipsade mig att ha keso till, det var grymt! :))

2010-04-02 @ 20:34:53
URL: http://clearblue.blogg.se/

Skriiiiv =)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback